ANWB vrijwilligers staan klaar om deelnemers voor de proefritten te ontvangen.
ANWB vrijwilligers staan klaar om deelnemers voor de proefritten te ontvangen. (Foto: Vera Claessen)

Maak een proefrit in een elektrische auto

ANWB-leden en andere geïnteresseerden kunnen op zaterdag 14 september tussen 10.00 en 16.30 uur kennismaken met het rijden in een elektrische auto. Wethouder Cees Lok van de gemeente Roosendaal zal het event aftrappen.

Op de Markt in het centrum staan de gehele dag zeven verschillende elektrische modellen klaar voor een proefrit. Iedereen is welkom een proefrit te maken in een of meerdere modellen. De officiële opening gebeurt om 11.00 uur.

Vind je het leuk om een rit te maken in één van de auto’s? Reserveer dan vooraf één of twee proefritten. Op de bonnefooi langskomen kan natuurlijk ook, maar dan bestaat de kans dat de auto’s dan al bezet zijn. Er staan ook elektrische auto’s om te bezichtigen, tot en met de luxe modellen aan toe. Je kunt je dan meteen laten informeren over alle technische snufjes en de laatste ontwikkelingen.

Het evenement vindt de komende maanden ook in andere steden plaats. Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl/proefrijden. Hier kun je je ook aanmelden voor een proefrit. Het event vindt plaats op de Markt in Roosendaal.

Meer berichten