Foto:

Toertocht voor het goede doel zoekt nog equiperijders

Op zaterdag 5 oktober wordt alweer de vierde editie van de Tullepetaonse Toertocht gehouden door de drie Roosendaalse Lionsclubs. Voor deze toertocht worden nog enthousiaste equiperijders gezocht. De opbrengst van deelnemers en sponsoren gaat dit jaar naar Dagcentrum de Plataan voor de aanschaf van een fietslabyrint.

De Tullepetaonse Toertocht is voor iedereen toegankelijk en elke auto kan deelnemen. De ontvangst van de deelnemers is om 9.30 uur bij Brasserie Lodge Visdonk te Roosendaal. Vanaf 10.30 uur vertrekt de toertocht. Langs de route zijn diverse controlepunten waar opdrachten worden uitgevoerd. De finish is om 17.00 uur bij Bravo24 te Roosendaal.

De kosten van deze volledig verzorgde toertocht bedragen 150 euro per equipe van twee personen. Hierbij is inbegrepen: koffie bij ontvangst, een professioneel routeboek met alle sponsoren, een autoschildje, een verzorgde lunch onderweg op een bijzondere locatie en een heerlijk BBQ-buffet inclusief consumpties. Daarnaast ontvangt elke equipe een prachtige foto die wordt genomen bij de start van de toertocht.

Kunt u helaas niet deelnemen maar draagt u dit goede doel wel een warm hart toe, dan bent u voor 50 euro al sponsor/donateur. Voor meer informatie en/of uw inschrijving als deelnemer aan deze vierde Tullepetaonse Toertocht gaat u naar de websitel of naar de Facebookpagina.

Meer berichten