Foto: Kees Nouws

Dorpsweekend vol activiteiten in Wouwse Plantage

De activiteitencommissie van het Bewonersplatform Wouwse Plantage organiseert dit jaar opnieuw in september een evenemen­tenweekend. Voor zaterdag 28 en zondag 29 september staat een gevarieerd programma klaar. De activiteiten vinden plaats op het veld van de Natuurpoort Wouwse Plantage aan de Plantagebaan.

Naast de inmiddels traditionele Pinse Higland games, Toer de Pin-k, High Tea en fietspuzzeltocht, is voor het aanstaande Dorpsweekend een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo is er op de zaterdagavond een stoer buffet voor jong en oud en een informele Afterparty met gezellige muziek en ruimte voor een praatje en een drankje. Op zondag is er een plein met allerlei spelletjes, waaraan jong en oud kunnen meedoen.

Programma

Zaterdag 28 september vinden van 12.30 tot 18.00 uur de Highland Games plaats. Het dorpsbuffet waaraan iedereen kan deelnemen sluit hier op aan. De afterparty start om 20.00 uur.
Zondag 29 september wordt van 9.30 tot 12.00 uur de Toer de Pin(k) gereden, de jaarlijkse fietstocht voor vrouwen. Om 12.00 kunnen alle dorpsgenoten aanschuiven voor een High Tea. Deelnamen aan de foto-fietspuzzeltocht of de spelletjesmiddag kan tussen 13.30 en 18.00 uur.

Ieder­een is welkom om te komen kijken of om actief deel te nemen. De toegang tot het terrein is gratis, voor deelname aan de programmaonderdelen Highland games, dorpsbuffet, toer de Pin(k), High Tea en de fietstocht wordt een bijdrage gevraagd. Informatie over alle activiteiten is te vinden op de websites www.wouwseplantage.nu en www.pinsehighlandgames.nl.

Meer berichten