Foto:

Bronance brengt classick rock op Sfeerstrand

Zondagmiddag 15 september zal Bronance optreden op Sfeerstrand in Stadsoevers. Ze beginnen om 15.00 uur en zullen de resterende middag vullen met heerlijk klassieke rocknummers. Ongetwijfeld nummers die iedereen wel kent, niet op stil kan blijven staan en in ieder geval mee kan zingen met het refrein.

Niets hoeft eenmalig te zijn. Dit dachten Elmore, Maarten en Robert toen zij de laatste noten speelden tijdens het afsluitende optreden van een classic rock tribute project. Voor de drie was coveren eigenlijk iets nieuws, hun roots liggen vooral in de eigen muziek. Daarin zijn ze nog steeds actief en hebben ze behoorlijk wat ervaring. Toch besloten ze door te zetten omdat het spelen van de klassiekers gewoon een feest is. Het enige wat ze misten was een nieuwe zanger om de band compleet te maken. Na een korte zoektocht kwamen de muziekbroeders bij Nancy, een ervaren rock-zangeres met dezelfde liefde voor de oude rock krakers. Dit klikte meteen en Bronance was geboren!

Bronance trapt hun muzikale carrière af bij Sfeerstrand op Stadsoevers. Stadsoevers is de nieuwe wijk in wording, waar ruimte is voor creativiteit, wonen, werken, genieten en nog veel meer. Kom gezellig langs, zie hoe de werkzaamheden buiten vorderen, geniet van een heerlijke muziekmiddag met een hapje en drankje.

BeachClub 0165 is bereikbaar via de Passerelle per fiets, te voet en voor mensen die met de trein komen. Via de Jan Vermeerlaan over de brug bij de Vliet en vóór het Herstaco Stadion rechtsaf de Industriestaart in. Na zo'n 100 meter rechts het parkeerterrein op en dan vindt u ons links. Via de Borchwerf ná het stadion linksaf en dan rechtsaf het parkeerterrein op.

Meer berichten