Een mooi succes in 2018 wordt nu vervolgd
Een mooi succes in 2018 wordt nu vervolgd (Foto: Ad van de Vrede)

Mooi programma braderie Lindenburg op 14 september

In en rondom winkelcentrum Lindenburg in de wijk Langdonk te Roosendaal zal er op zaterdag 14 september een braderie worden gehouden. Van 10.30 tot 16.00 uur. De organisatie is in handen van de vrijwilligers van De Broedplaats in samenwerking met de winkeliers.

Broedplaats Langdonk staat voor het bevorderen van de leefbaarheid in de wijk. Diverse instellingen en bewonersgroepen maken gebruik van deze mooie ontmoetingsplek in de wijk. Een groep vrijwilligers is dagelijks actief en bewoners kunnen er terecht met vragen en ideeën. Voor de tweede keer zullen zij een dergelijk festijn organiseren: een braderie voor en door bewoners. Vorig jaar was het een daverend succes!

Niet alleen de winkeliers van het winkelcentrum zullen eraan deelnemen met onder andere proeverijen van de kaasshop, slagerij, drankzaak, Domino’s pizza en vishandel. Ook wijkbewoners die er hun hobby laten zien, kinderen die deelnemen aan de vrijmarkt, diverse instellingen tonen waar ze mee bezig zijn. Een tweetal zangkoren ( Zout en Zoet; De Wieken) en Uncle Sam Jazzband treden op, een clown vertoont zijn kunsten, er is een creatieve workshop, kinderen kunnen zich laten schminken.

Er is ook een groot luchtkussen aanwezig en een treintje rijdt ’s middags door de wijk om bewoners te halen en te brengen. Ook zijn er enkele kleinere bedrijven aanwezig met materialen die je normaliter niet aantreft in het winkelcentrum. Kortom, het belooft een mooi spektakel te worden.Het aantal kramen staat op 50, vorig jaar waren dat er 10 minder.

Voor nadere informatie: broedplaatslangdonk@gmail.com, Lindenburg 82, Roosendaal.

Meer berichten