Brandweerman Sam. Meer info op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.
Brandweerman Sam. Meer info op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam. (Foto: Levin den Boer )

Brandweerman Sam Live!

ROOSENDAAL - Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman SamTM op zaterdag 21 september naar De Kring in Roosendaal. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur. Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een meet & greet!

Zaterdag 21 september om 11.00, bij De Kring, Kerkstraat 1. Kaartprijs 17,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveren kan via de website of 0165-555555.

Meer berichten