De vijftigers van 2018 hebben zich prima vermaakt.
De vijftigers van 2018 hebben zich prima vermaakt. (Foto: Johan van Loenhout)

Vijftigersfeest in Wouw voor iedereen die zich jong voelt

WOUW – Onder het motto “50 jaar jong” heeft de organisatie van het vijftigersfeest ook voor dit jaar weer een feestdag op de agenda staan. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 14 september bij Café Zalen Donkenhof te Wouw.

Het feest is bedoeld voor iedereen die in 1969 is geboren en die zich nog van harte jong voelt. Het aantal aanmeldingen stemt de organisatie zeer tevreden, er zijn nog slechts enkele plaatsen open. Vandaar dat de mogelijkheid wordt geboden aan jongelui die in 1969 zijn geboren voor een “Last Minute” aanmelding.

Nieuwsgierig geworden kijk snel op de website en zie daar dan wie je er in ieder geval tegen gaat komen. Deze “Last Minute” aanmeldingsmogelijkheid sluit maandag 9 september. Ook dit jaar wordt de feestdag gehouden op de kermiszaterdag in Wouw, zaterdag 14 september 2019 bij Café-zalen Donkenhof in Wouw.

Volgens Marion de Crook, een van de organisatoren ziet het programma er weer heel leuk uit. “Het wordt een ware feestdag met koffie/thee met gebak, een lunch, een excursie en wanneer de partners erbij komen nog een komische act en een uitgebreid buffet. Een leuke feestdag waar we de “jarigen” flink in de watten leggen.” “We kunnen merken dat het jaarlijkse vijftigersfeest heel populair is, zeker ook doordat klasgenootjes vanuit de lagere school elkaar opzoeken en gezamenlijk inschrijven. Het is gewoon een reünie met jongeren uit verschillende plaatsen uit onze regio.” aldus een enthousiaste Marion.

De vijftigersdag wordt traditioneel afgesloten met een openbare feestavond, voor de vijftigers samen met andere bezoekers. De invulling van deze avond is nog een verassing en wordt later bekend gemaakt via www.vijftigersfeest en de Facebook pagina van het vijftigersfeestWouw.

Dus, ben je geboren in 1969 en heb je zin in een origineel vijftigers feest, meld je dan nog snel “Last Minute” aan. Sinds enige jaren heeft het vijftigersfeest een eigen Facebookpagina. Hier kun je actuele informatie vinden, maar kun je ook informatie over jouw vijftigersfeest delen met ons.

Meer berichten