Popkoor Akkoord verplaatst jubileumevent

De St. Jan aan de Markt in Roosendaal wordt de feestlocatie voor het jubileumevent Zilver! van Popkoor Akkoord. Het 25-jarige popkoor viert er op zaterdag 21 september zijn verjaardag met een spetterende middag- en avondvoorstelling. Hiervoor zijn nog kaarten te koop via www.akkoord.com.

Oorspronkelijk zou Popkoor Akkoord zijn zilveren jubileum vieren in de aula van het Da Vinci College aan de Bovendonk. Wegens organisatorische redenen heeft het bestuur van Akkoord besloten uit te zien naar een andere locatie. En dat is gelukt. “De St. Jan leent zich bij uitstek voor ons jubileumevent vol zang, dans, sport en muziek,” vertelt Nicole Simons, voorzitter van Popkoor Akkoord.

Popkoor Akkoord brengt onder de bezielende leiding van artistiek leider Annalisa Schmad en de muzikale begeleiding van pianist Polle Dujardin en combo een gevarieerde zangshow. De setlist bestaat uit nieuw repertoire, waaraan Akkoord het afgelopen jaar hard heeft gewerkt, aangevuld met arrangementen waarmee Popkoor Akkoord al eens op de bühne heeft gestaan. Jurgen Huigen regisseert de show samen met Annalisa. Ook coacht hij de koorleden op hun podiumpresentatie.

Muzikale en sportieve gasten

Naast Akkoord treden tal van muzikale en sportieve gasten uit de regio op. Voor zowel de middag- als avondshow heeft het popkoor HipHop Factory, Capoeira Martins en de tangodansers Kayleigh van Poortvliet en Baco de Jong weten te strikken. Tijdens de avondvoorstelling én de aansluitende afterparty treedt ook nog de Roosendaalse band H!P op. H!P speelt een mix van jazz en funk.

De middagvoorstelling begint om 14.00 uur, de avondvoorstelling om 20.00 uur. De zaal gaat steeds een halfuur van tevoren open.

Voorverkoop

De entreekaarten zijn online te bestellen via www.akkoord.com. In de voorverkoop kosten ze 8,50 euro voor de middagvoorstelling en 12,50 euro voor de avondvoorstelling (inclusief het extra gastoptreden van H!P). Aan de zaal kosten de kaarten 15 euro. Kinderen (t/m 12 jaar) betalen altijd 5 euro.

Meer berichten