Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie (Foto: Gerd Altmann / Pixabay )

Reünie haalt Elke's Pub en Den Duysent Vresen terug

ROOSENDAAL - Oud-medewerkers, oud-bezoekers en muzikanten willen de magie van de jaren 70 terughalen naar Roosendaal, door zaterdag 24 augustus een reünie te houden van Elke's Pub en Den Dysent Vresen. Met een glas in de hand worden vanaf 14.00 uur herinneringen opgehaald en de jaren van weleer herbeleefd bij De Moriaan in Roosendaal.

Volgens de organisatie waren de twee horecazaken uitzonderlijk in Roosendaal. Er waren live-optredens van bekende jazz-, blues- en folkmuzikanten. Het was Kees Luijkx die in 1970 in de Damstraat in Roosendaal jongerencafé Elke's Pub begon. Enkele jaren later gevolgd door Theatercafé Den Duysent Vresen in de Molenstraat, eveneens in Roosendaal. Omdat de cafés bij veel mensen een bijzondere indruk achterlieten, is het volgens de medewerkers, bezoekers en muzikanten van toen tijd voor een reünie.

Het moet een middag worden om herinneringen op te halen, elkaar weer eens te ontmoeten onder het genot van een glas en terug te kijken op een mooie tijd die iedereen raakte. De middag moet een eenmalig en uniek moment worden om terug te blikken op een dierbare periode. Hoe de 'jongeren van toen' genoten hebben van elkaars gezelschap, vriendschap en vooral van erg goede muziek en geweldige sfeer. Aanmelden kan via de mail: hoppe141@planet.nl.

Meer berichten