Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk van Driemaal Plankenkoorts.
Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk van Driemaal Plankenkoorts. (Foto: 3xp)

Zaterdag wordt een avond met Ballen in het OLT Nispen

Zaterdag 10 augustus is het in het Openluchttheater Nispen tijd voor “Ballen” gespeeld door Driemaal Plankenkoorts en een Afterparty met Spider & the Fly.

De westerse man wordt bedreigd in zijn soort. Hij staat simpel op uitsterven. De man kwam hier weliswaar als eerste, een afgietsel van niemand minder dan God zelf, maar intussen heeft de vrouw hem verdrongen. Dat klopt niet. Overal ter wereld geldt het recht van de eerste. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Dat recht is van alle tijden, alle plaatsen. Het is hoog tijd om de plaats van de man veilig te stellen. U bent getuigen van het theatrale congres: Ballen.

Aansluitend zal (bij goed weer aan het kampvuur) Stonesduo Spider & the Fly een optreden verzorgen.

Het semi-akoestische Rolling Stones blues-duo Spider & the Fly brengt het repertoire van ’s werelds Greatest Rock & Roll Band terug naar de essentie met 2 gitaren en 2 stemmen. Tijdens het optreden worden megahits als Satisfaction en Honky Tonk Women afgewisseld met minder bekende pareltjes en bluesnummers van de afgelopen vijf decennia.

De muzikanten John Zwetsloot en Arjan de Bruijn hebben, net als The Rolling Stones, een blues achtergrond en hebben hun duo logischerwijs genoemd naar een bluesy Jagger & Richards compositie.

Kassa open om 20.00 uur, aanvang voorstelling om 20.30 uur, entree 5 euro.

Meer berichten