Tekstbanner
Tekstbanner (Foto: Evy van Nispen)

Meer dan 80 bieren op de Nieuwe Markt

Na een geslaagde foodtruck editie afgelopen mei komt de organisatie volgende maand in het weekend van 30 augustus terug met hét speciaalbier festival van Roosendaal: Appeltje Eitje Bierfestival. De Nieuwe Markt wordt omgetoverd tot speciaalbier walhalla met 80+ speciaalbieren waar tevens lekker gegeten kan worden. Ook is er het gehele weekend fijne DJ muziek en voor de kinderen is er een kinderhoek met springkussens en een schmincker.

Ontdekken en proeven staat centraal bij dit bierfestival. Van lichte biertjes tot zwaardere IPA’s, er is voor ieder wat wils. Dit is een must voor de bierliefhebber en de gezelligheidsmens! En dat midden in het centrum van Roosendaal. Ook de wijn- en cocktaildrinkers worden op hun wenken bediend met speciale wijnen en een fruitige cocktailbar. Bijpassende en heerlijke kleine gerechten van 8 verschillende foodtrucks maken het plaatje compleet en leggen een goede basis om speciaalbiertjes te proeven.

Appeltje Eitje opent op vrijdag haar deuren om de vrijdagmiddagborrel in te luiden. Zaterdag en zondag kan Roosendaal verder genieten van dit bourgondische weekend. En het beste nieuws? De toegang is gratis!

Appeltje Eitje Bierfestival 2019

Vrijdag 30 augustus – 16:00 – 23:00
Zaterdag 31 augustus – 13:00 – 23:00
Zondag 1 september – 13:00 – 21:00

Meer berichten