Foto:

Rob en Emiel presenteren Business Awards Halderberge

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert stichting Ondernemergala Halderberge de eerste editie van de business awards Halderberge. De presentatie is in handen van dagvoorzitters Rob en Emiel en het belooft een spetterende avond te worden in 't Veerhuis te Oud Gastel.

Onlangs zijn Rob en Emiel opnieuw Nederlands kampioen Goochelen geworden op het NK Magic. Al jaren verweven Rob en Emiel magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Op het NK Magic wonnen zij alleen al als duo acht keer goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen zij de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse magic-award, waarmee zij officieel Nederlands kampioen werden!

Tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009 werden zij bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Stichting Ondernemersgala Halderberge heeft Rob en Emiel gevraagd de eerste editie van de business awards Halderberge te presenteren. In een avondvullend programma met entertainment en magic zullen in de categorieen B2B en B2C de ondernemers van het jaar 2019 Halderberge worden gekozen.

Een deel van de opbrengst van het gala wordt ook dit jaar gedoneerd aan een nog nader te bepalen goed doel.

Voor deze spetterende avond zijn nog kaarten te verkrijgen. U kunt uw kaarten bestellen via www.ondernemers-gala.nl. Ook biedt stichting Ondernemersgala Halderberge ondernemers de mogelijkheid aan hun naam aan dit mooie evenement te verbinden door middel van diverse sponsorpakketen.

U kunt uw belangstelling voor sponsoring aangeven via de website. De organisatie neemt dan graag contact met u op.

De Business Awards Halderberge 2019 worden georganiseerd door de Stichting Ondernemers Gala Halderberge. Vanuit de stichting willen we bedrijven in Halderberge een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden.

Stichting Ondernemersgala Halderberge organiseert tweejaarlijks wisselend de Business Awards Halderberge en het Starters Event Halderberge.

Meer berichten