Foto: De Draai

Komen van Aert, Groenewegen en Kruiswijk naar De Draai?

Bestuur van de 40e Draai vermeldt dat ze in gesprek zijn om Wout van Aert, Steven Kruijswijk en/of Dylan Groenewegen naar de Draai te halen. nNaast de al eerder vastgelegde Mathieu van de Poel zijn we nu druk bezig om Van Aert, Kruijswijk of Groenewegen als volgende toppers naar de Draai te halen.

Belooft dit een tweestrijd tussen de revaluaties van dit jaar. En hopelijk maakt Kruijswijk de verwachtingen waar door podium in de Tour te rijden? Bestuur van de Draai is er alles aan gelegen om deze renners te contracteren. Wil Buurstee geeft aan dat hij ook met Moreno Hofland en Sebastian Langeveld in gesprek is.

Niet alleen toprenners maar ook de plaatselijke renners zoals Sjoerd van Ginneken, Rob van Broekhoven, Bas Nieuwkoop en Jesse Huijbrechts krijgen start gelegenheid op de Draai. De Draai vindt niet alleen samenwerking met lokale ondernemers belangrijk maar vindt ook dat de lokale renners een startgelegenheid moeten krijgen.

De Dames

Naast de Giro winnares Annemiek van Vleuten , zijn ook Floortje Mackay van Sunweb, Puck Moonen van Lotto Soudal, , Paulina Rooijakkers van CCC , Thalita de Jong gecontracteerd en is het bestuur in gesprek met nationale kampioenene Lorena Wiebes en met veelvuldig kampioene Ellen van Dijk en Lucinda Brand in gesprek. Kortom ook bij de dames komen de Toppers aan de start in de Draai

Klaar voor de Start

Dit jaar promoot men ook Klaar voor de Start. Klaar Voor De Start maakt de wielersport toegankelijk voor alle kinderen (7 – 16 jaar) en geeft hen een duwtje in de rug in de vaak lastige beginfase. Als promotie mogen kinderen van 4t/m 12 jaar ervaren wat het is om samen met een paar Top dames een ronde te rijden op de Draai en daarna hun talenten te tonen op een pumpstraight en behendigheids baan op het wielerplein.

Opgeven via info@dedraai.nl maximaal 75 deelnemers.

Meer berichten