Band Van Eigen Bodem. Kijk voor mee rinfo over Plein 7 Recover over www.tpleinroosendaal.nl. Foto: archief VEB.
Band Van Eigen Bodem. Kijk voor mee rinfo over Plein 7 Recover over www.tpleinroosendaal.nl. Foto: archief VEB. (Foto: archief VEB)

Plein 7 Recover gaat door met coverconcept

Op zondag 25 augustus staat het Tongerloplein in Roosendaal voor de vierde keer op rij in het teken van ‘Plein 7 Recover’. Het jaarlijkse muziekfestijn wordt georganiseerd door de Stichting Festival Plein 7 en staat ook dit keer in het teken van covermuziek.

Hiermee continueren de organisatoren de ingeslagen weg: muziek herontdekken. Dit jaar komt er nog een extra sausje overheen. Er worden namelijk alleen covers gespeeld van de beste Nederlandstalige popmuziek, behalve door Sheewawah. Stichting Festival Plein 7 organiseert het festival in samenwerking met T’plein.

Sheewawah

Deze band bijt het spits af met de werkethos van een eindjaren '60 rockband en frisse Nederlandstalige teksten van nu. Sheewawah is een powertrio zoals een powertrio bedoeld is: een drummer, een bassiste en een zingende gitarist.

Copycat

De rasmuzikanten van Copycat vertolken nummers op een eigenzinnige manier in een zeer gevarieerd repertoire, dat door hen exclusief voor ons festival omgezet is naar puur Nederlandstalige popmuziek. Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands de klassiekers van toen en de hits van NU. Bløf, Marco Borsato, Nielson, Doe Maar enz.

Meer berichten