Zaterdagavond de 27e hoeft u zich dus niet thuis te vervelen, want u kunt komen swingen en springen, of gewoon lekker ontspannen, op het Roosendaalse strand!
Zaterdagavond de 27e hoeft u zich dus niet thuis te vervelen, want u kunt komen swingen en springen, of gewoon lekker ontspannen, op het Roosendaalse strand! (Foto: )

Zwoele zomermuziek op het Roosendaalse strand

De Roosendaalse zomer is losgebarsten, ook bij Sfeerstrand en Beachclub 0165 aan de Oostelijke Havendijk. Wat maakt een mooie zomeravond op Stadsoevers compleet? Precies: live-muziek! Zaterdag 27 juli zullen Remko Willems en zijn vrienden vanaf 20.00 uur meerdere, zonnige sets ten gehore brengen.

Exploitant Ad Huijzers zet de koude drankjes vast voor u klaar en hij zal het Sfeerstrand voorzien van een knus kampvuur. De kleintjes kunnen spelen op het binnenstrand van Beachclub 0165. De Oostelijke Havendijk mag dan flink open liggen in verband met allerlei werkzaamheden, via de Industriestraat zijn Sfeerstrand en Beachclub 0165 perfect bereikbaar.

Gitarist Remko Willems uit Nispen behoeft haast geen introductie meer. Hij is een virtuoos op de akoestische gitaar die met gevoel speelt. Vakblad de Gitarist kende Willems recent plek 7 toe in de Top 10 Beste Akoestische Gitarist Benelux. Remko zal worden vergezeld door vaste slaggitarist Joshua Smits (Roosendaal): overdag doctorandus in de psychologie, maar in zijn vrije tijd een multi-inzetbare gitarist.

Freek Prins uit Willemstad, die vaak met Ralph de Jongh speelt, zal het geheel voorzien van opzwepende cajon-ritmes. De zang wordt verzorgd door de van oorsprong Britse Paule van Wijngaarden, die inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de hele kunstsector heeft en verschijnt bij onder andere MTV, Top of the Pops en Nickelodeon.

Meer berichten