Bianca, Guido en hun dochter Maas.
Bianca, Guido en hun dochter Maas. (Foto: )

Vintage Brabant wint winkeliers award in de categorie woonwinkel

Donderdag 4 juli werd bekend gemaakt dat Vintage Brabant de winnaar was van de winkeliers award in de categorie woonwinkel. Via social media kon er gestemd worden en dankzij de populariteit van deze unieke duurzame woonwinkel kwam Vintage Brabant als winnaar uit de bus.

Vintage Brabant is opgericht door Bianca Hubens. Haar liefde voor vintage pareltjes heeft een enorme loods van 400 vierkante meter opgeleverd waarin verschillende ondernemers samenkomen om hun spullen te verkopen. Regelmatig zijn er workshops te volgen en de 'The vintage weekend' is een drukbezocht evenement. Niet alleen de Brabanders snuffelen er graag maar vanuit heel Nederland en België komen er liefhebbers af op items met een verleden.

Bianca: "Onze klanten raken geïnspireerd als ze hier rondlopen en zijn vaak verrast door de grote verscheidenheid aan spullen. Sommige dingen zijn 'hot' op dit moment en er is zelfs een lijst met aanvragen die ik heb liggen. Soms moet ik mezelf nog wel eens in mijn arm knijpen als ik midden in de loods sta en bedenk wat ik heb neergezet in vier jaar tijd. Mijn man Guido, runt een verhuisbedrijf en inmiddels hebben we mensen in dienst. Zo hebben we allebei ons 'eigen speeltje' maar als stel ondernemen is een spannend spel. Daarnaast zijn we de trotste ouders van dochter Maas die vandaag vier jaar is geworden. Dus als 'working mom' is balans de sleutel in alles wat we doen. Zo'n award als deze voelt wel als de kers op de taart, een blijk van waardering voor het harde werken, echt heel gaaf! Daarom zijn we ook erg dankbaar voor iedereen die op ons gestemd heeft."

Meer berichten