Mannen van Weleer
Mannen van Weleer (Facebook - De Mannen van Weleer)

Ook dit jaar lokale Nederlandse artiesten vertegenwoordigd op De Draai

 Wat de laatste jaren al was ingezet zal ook op de 40e editie van De Draai weer aanwezig zijn. Lokale artiesten als De Mannen van Weleer en Mike Alderson zullen hun opwachting maken op het Kadeplein.

De Mannen van Weleer

Onder de naam 'De Mannen van Weleer' nemen top-act Sonic Solutions en all round DJ Martijn Meeuwis de bezoekers van het Warmdraaien op 4 augustus mee in een stukje nostalgie van de jaren 90 en 00's! Op de vorige editie van De Draai waren De Mannen van Weleer van de partij op de maandag. Dit jaar hebben zullen zij er staan op zondagavond: ''We kijken met veel plezier en trots terug op ons optreden van vorig jaar. Voor het eerst in de geschiedenis van De Draai zal er tijdens Warmdraaien een lokale act te zien zijn. We zijn zeer vereerd dat wij — De Mannen van Weleer — hiervoor zijn uitgenodigd''.

Het is de bedoeling om direct de toon voor de avond te zetten: ''We doen nu de kick-off van het evenement en willen gelijk een gelikte show neerzetten om de mensen in de juiste sfeer te krijgen''. Bekende namen als Def Rhymz en DJ Paul Elstak zullen ook present zijn op deze avond. ''Een unieke kans om als Roosendaalse act tussen deze bekende namen te staan'', aldus De Mannen van Weleer.

Mike Alderson

Mike Alderson is een Nederlandstalige zanger bekend van de nummers ´Alleen Maar Dansen´, ´Wanneer´ en ´Vanavond´. Hij weet met zijn performance, verschijning en bekende meezingers van iedere gelegenheid een gezellig feest te maken! Terugblikkend op vorig jaar herinnert Mike zich de hitte nog, maar dat mocht de pret niet drukken: ''Met een graad of 36 hebben we er met z'n allen een mooi feestje van weten te maken''. Het was dus ook ''een hele geslaagde editie van De Draai'', aldus Mike.

Op maandag 5 augustus zal hij in een mooi entertainment programma terecht komen met onder anderen Django Wagner en Snollebollekes. Om ook dit jaar weer te mogen optreden op De Draai omschrijft Mike het als ''ontzettend gaaf om in mijn eigen geboorteplaats op het grootste, mooiste en leukste evenement van het jaar op te treden!''.

Meer berichten