Foto: CHRISTIAN TRAETS

Complete programma RoosendaalNL bekend en start kaartverkoop

Op de zevende editie van RoosendaalNL staan niet de minste namen op het podium. Focus Events, de organisatie van het festival, boekt dit jaar veel nieuwe artiesten. De line-up biedt een mix tussen live optredens, een dosis feestmuziek en een podium voor regionaal talent.

"We zijn blij dat er dit jaar nieuwe artiesten als Wesley Klein en Wesly Bronkhorst op het podium staan. Dit wisselen we af met feestacts en natuurlijk de gevestigde namen", zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Bekendmaking line-up

Organisator René kijkt uit naar het gezelligste meezingfeest van Brabant: "Voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek is dit echt een thuiswedstrijd." De afgelopen dagen heeft Focus Events nieuwe namen bekendgemaakt en inmiddels is de line-up compleet. Zo staan niemand minder dan Tino Martin, John West, Henk Dissel en Raymon Hermans op het podium. Partyfriex staat met hun feestact voor de eerste keer op RoosendaalNL en DJ Galaga maakt het feest compleet.

Podium voor regionaal talent

In aanloop naar het festival organiseert Focus Events op vrijdag 13 september en 18 oktober de voorrondes van de zangcontest. René: "Regionaal talent kan meedoen en kansmaken op een podiumplek op RoosendaalNL. De finale is op 2 november. Inschrijven kan via De Commerce in Kruisland waar de zangcontest ook plaatsvindt." De kaartverkoop van RoosendaalNL start woensdag 3 juli om 19.00 uur en tickets zijn verkrijgbaar via www.roosendaalnl.com.

Meer berichten