IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol tijdens hun Zomeravondconcert 2019.
IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol tijdens hun Zomeravondconcert 2019. (Foto: M. Dusseldorp.)

Volle bak op Cour Jef Boonen

De mannen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol hadden er weer lang aan gewerkt. Dat was te zien zaterdagavond bij Cour Jef Boonen (de plets achter hun stamcafé de Veestallen) was afgeladen met vrienden, fans & sympathisanten van de mannen in het zwart-wit. In een geweldige sfeer en onder heerlijke weersomstandigheden vond hun Zomeravondconcert 2019 plaats.

Een mooi begin van hun zomerreces. Doordat "Cour (van) Jef Boonen" al enige tijd geannexeerd is als Belgische enclave opende de heren de avond door een officieel 'gemeente Essen' bord te onthullen op de Cour van Jef. Waarna een zwoele, sfeervolle muzikale avond volgde welke weer bol stond van verrassingen en enorm veel gezelligheid. In het licht van het dit jaar gekozen thema "75 jaar bevrijding van Roosendaal" volgenden vele passende momenten elkaar op.

Er werd ademloos geluisterd, uit volle borst meegezongen en verrast. De "witte dasse" & "pantalon" gaan samen met de bolle hoed even de kast in. En komen weer tevoorschijn als de heren op retraite vertrekken in november waar men zich weer grondig zal voorbereiden op het nieuwe jaar.

Meer berichten