Keurslagerij van Oevelen is heel de zomer geopend om je van verse barbecueproducten te voorzien! Ontdek het assortiment en vraag naar de mogelijkheden.
Keurslagerij van Oevelen is heel de zomer geopend om je van verse barbecueproducten te voorzien! Ontdek het assortiment en vraag naar de mogelijkheden. (Foto: )

Haal je BBQ zomerpakket bij keurslagerij van Oevelen

De grill mag weer aan! Als de BBQ eenmaal lekker warm is, gaat er natuurlijk niets boven een heerlijk stukje kwaliteitsvlees op het rooster. Keurslagerij van Oevelen in Roosendaal biedt vanaf deze week speciale zomerpakketten aan.

Advertorial

Zo'n zomerpakket bestaat uit vier biefspiezen, vier kip satés, vier gekruide speklappen, vier VIB burgers (100 procent rund) en een gratis koeltas voor slechts 26,50 euro!\. Keurslagerij van Oevelen in Roosendaal, de expert in barbecueproducten, is heel de zomer geopend en voorziet je graag van de meest heerlijke BBQ producten. De slagerij is helemaal klaar voor het barbecueseizoen.

Ook zijn zij een samenwerking aangegaan met het BBQ Experience Center, dat workshops verzorgd, waarvoor Van Oevelen de vleesproducten regelt. Ook staat er een koeling en diepvries met vlees van keurslagerij van Oevelen, uiteraard voor dezelfde winkelprijzen als bij de slagerij zelf. Het zomerpakket is te koop bij Boer, winkel op het land, waar het een dag van tevoren telefonisch, via de winkel of de webshop besteld kan worden. Bij de Boer kunt u uw pakket de dag erna gelijk ophalen.

Ontdek het assortiment en vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Meer berichten