Samsara Oriëntaalse buikdans op een eerdere editie van de Exotische Markt in Nispen. Foto: Mariska Wagemakers / Openluchttheater Nispen.
Samsara Oriëntaalse buikdans op een eerdere editie van de Exotische Markt in Nispen. Foto: Mariska Wagemakers / Openluchttheater Nispen. (Foto: Mariska Wagemakers / Openluchttheater Nispen)

Exotische Markt in Nispen

Op zondag 30 juni worden er op de markt rondom het Openluchttheater van Nispen mooie spulletjes, waaronder edelstenen, beelden uit Bali en handgemaakte manden, verkocht vanuit de hele wereld.

Er is lekker eten te vinden uit Indonesië, Marokko, Vietnam en Suriname. Ook heerlijke frisse drankjes, koffie, thee en kruiden zullen niet ontbreken. Wens je zelf aan de slag te gaan dan kan dat in de creatieve hoek en wil je een mooie henna tattoo; ook dat kan in Nispen tijdens deze bijzondere markt.

Een aantal goede doelen zullen vertegenwoordigd zijn; onder meer Unicef, de Wereldwinkel, Amnesty International, Helping Hands Penan en Kenya Project.

Vamos! voert je mee naar de Spaanse Flamenco, terwijl de Ngoni workshops van Michiel Moerkerk, de muziek van Oma Ka en de Djembé van Makasi,onder leiding van Sander Berkvens, je meenemen naar de Afrikaanse steppe. De klanken van de Anklung nemen je mee naar Indonesië en de oriëntaalse buikdans van Samsara brengen je in Arabische sferen. En dan is er ook nog de Jiddische Klezmer van Agge Nebbisj, de wondere wereld van Sjamaan Vuurvogel en de Molukse folkliedjes van niemand minder dan de internationaal bekende percussionist Nippy Noya met Noya Lohy Noya.

Zondag 30 juni van 12.00 tot 18.00 uur, gratis entree, vrije gift welkom. Meer informatie op de website.

Meer berichten