Gezellige middag tijdens Muziek bij de Molen in het zonnetje

Een stralend zonnetje overgoot afgelopen zondag 9 juni het plein aan de voet van molen De Toekomst in Hoeven.

De familie van Loon die eigenaar is van deze mooie molen, hadden eer hun terrein en hun loods opengesteld voor deze muziekdag die weer georganiseerd werd door de leden van het Gezelligheidskoor Hoeven.

De dag stond tevens in het kader van het 15 jarig bestaan van het Gezelligheidskoor. Er waren optredens van het koor Liesleut uit Liesbos, zangeres Nicole uit Hoeven , van het zangduo Tjerry en Mariska uit Breda en uiteraard van het Gezelligheidskoor zelf.

De dag werd officieel geopend door wethouder Hans Wierikx van Halderberge die het koor en de familie van Loon feliciteerde met hun jaarlijkse muziek activiteit voor de inwoner van de gemeente Halderberge. Het in gang zetten van de model molen op het terrein was het sein om de optredens te starten.

Een overvol terrein, waarbij de stoelen niet aan te slepen waren, waar velen in het stralende zonnetje genoten van wat er te bieden viel, een springkussen voor de jeugd, een heuse bar voor de ouderen, een frietwagen voor de inwendige mens, was de beloning voor het initiatief van het Gezelligheidskoor. Een initiatief dat genomen werd tijdens het optreden op een monumenten dag bij de Hoevense molen. Men besloot toen, in de maand juni, een muziekdag te houden met het thema Muziek bij de Molen en er koren en muziekgroepen uit de omgeving uit te nodigen voor verbroedering.

De verbroedering was er wel degelijk tijdens deze editie. Koorleden en bezoekers genoten duidelijk van de optredens en vooral het zangduo Tjerry en Mariska wist de toehoorders te amuseren met hun enthousiasme en vrolijke meezingers.

Een geslaagde dag in alle opzichten. Daar kijken de leden van Het Gezelligheidskoor graag op terug. 

Meer berichten