Foto: CHRISTIAN TRAETS

Oktoberfest Roosendaal houdt stand in West-Brabant

Met het wegvallen van Oktoberfesten in de regio, waaronder in Bergen op Zoom, heeft de organisatie Focus Events een koppositie bereikt. Zij organiseren het enige grote Oktoberfest in de regio West-Brabant. Dit jaar barst de vijfde editie los in Evenementenhal De Stok met meer bezoekers en nieuwe tickets.

"Vorig jaar was de beste editie van het Oktoberfest tot nu toe, dus hebben we dit jaar meer tijd om de puntjes op de i te zetten en naar het publiek te luisteren", zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Nieuwe tickets

De organisatie kijkt uit naar de vijfde editie van het Oktoberfest. Ondanks dat het nog ver weg lijkt, is de voorbereiding al in volle gang. René: "Voor het Oktoberfest verkopen we losse tickets en tafels voor tien personen. Voor veel bezoekers bleek het lastig om de negende of tiende vriend of vriendin te vinden, dus zijn er deze editie tafels voor acht, negen en tien personen. Je betaalt dan ook niet de volle mep voor een tafel." Dit jaar verrast de organisatie met optredens van het foute Duitse duo Toeter Thijs und der Thomas, de vrolijke band Ein Prosit en een vleugje après ski van Jettie Pallettie. DJ Alex maakt het feest compleet met een foute mix van Duitse schlagermuziek.

Meer bezoekers

Voor het tweede jaar op rij barst het feest los in Evenementenhal De Stok. De evenementenlocatie is zo ingericht dat ze dit jaar ruim 200 bezoekers meer ten opzichte van vorig jaar kunnen ontvangen. De evenementenhal ligt zowel voor bezoekers buiten Roosendaal op een goede locatie aan de rand van de snelweg en er zijn gratis parkeermogelijkheden. Oktoberfest Roosendaal is op zaterdag 5 oktober. Losse tickets zijn verkrijgbaar via de website en tafels zijn te reserveren via organisatie@oktoberfestroosendaal.nl.

Meer berichten