Winnaars Startersprijs 2018
Winnaars Startersprijs 2018 (Foto: Koen Mol)

Rabobank StartToGrow Award 2019 zet ondernemers in de spotlights

Op woensdag 19 juni is de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2019. Dit jaar is de uitreiking bij het Cosun Innovation Center in Dinteloord. Topondernemer Iwan Göbel, oprichter en CEO van Burton Car Company, is spreker en deelt zijn originele visie over het ondernemerschap.

De Rabobank StartToGrow Award kent twee prijzen. Voor startende ondernemers is er de StartAward. Nieuw dit jaar is de GrowAward een prijs voor de ambitieuze ondernemer met groeipotentie. Voor beide Awards zijn vier bedrijven genomineerd afkomstig uit de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht.

Genomineerden

De genomineerden voor de StartAward 2019 zijn: Guwa Container Homes (Bergen op Zoom), Goood hondenvoeding (Roosendaal) Kruiderij Rozemarijn (Steenbergen) en XELBOO BV (Woensdrecht). Voor de GrowAward 2019 zijn genomineerd: LOOMA, Agrandi Languages & Consultancy, Tel-It en Cito Machinebouw.

Rabobank StartToGrow Award 2019

Op initiatief van Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartersCentra West-Brabant is in 2016 de Rabobank West-Brabantse Startersprijs geïntroduceerd. Een erkenning voor dat wat deze ondernemers hebben bereikt.

De winnaars in 2016, 2017 en 2018 waren kinderopvang ’t Vinkenbroekske, Eventiz en Lyfter. De prijs heeft hen veel naamsbekendheid opgeleverd en opende deuren. Dit jaar is er een prijs voor de startende ondernemer én de ondernemer met groeipotentie. De Rabobank StartToGrow Award is daarmee anders van opzet dan de Startersprijs in voorafgaande jaren.

Deelname aan dit event is gratis na aanmelding op de website www.StartToGrow.nl.

Meer berichten