Dierenpension Hoevekestijn gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

Dierenpension Hoevekestijn in de Wouwse Plantage heeft opnieuw het Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dit keurmerk voor de huisdierenbranche stelt strenge eisen aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren én de deskundigheid van de ondernemer.

Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er nog geen tachtig over zo'n certificaat. Dierenpension Hoevekestijn ontvangt het Dierbaar-keurmerk in 2019 voor het dertiende opeenvolgende jaar.

Arian Tak, eigenaar van Dierenpension Hoevekestijn is vanzelfsprekend blij met de erkenning. "Ik weet dat alles op orde is, maar toch blijft het spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Hij controleerde of we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren volgens de strikte Dierbaarnormen geregeld hebben. Daarnaast is gecheckt of we de juiste papieren hebben en volgens vaste protocollen werken. Dat is helemaal in orde. We mogen nu het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat hun huisdier bij ons in goede handen is."

Over Dierenpension Hoevekestijn

Dierenpension Hoevekestijn is al ruim 25 jaar hét vijfsterren dierenpension in de Wouwse Plantage (erkend door Stichting Dierbaar). Deskundige medewerkers verzorgen de tijdelijke opvang voor huisdieren. Er is niet alleen plek voor 120 honden en 20 katten, maar ook voor konijnen en vogels

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie.

Meer berichten