Foto:

Muzikanten én LP-hoezen kunnen meedoen met Fête de la Musique

Vrijdagavond 21 juni vanaf 20.00u presenteert Alliance Française Roosendaal de 20e editie van het Fête de la Musique in Openluchttheater Vrouwenhof. Deze midzomeravond vieren we samen de zomer én het Franse chanson. De succesfactor: een open podium met goed licht en geluid voor iedereen die Franse muziek wil maken. En er zijn nog plaatsen vrij om mee te doen!

Wil jij je graag laten horen aan publiek deze avond? Alleen, in duo of met een groep? Of zou je graag iemand muzikaal willen begeleiden deze avond? Neem dan contact op met coördinator Marno Balemans via marno.musique@gmail.com.

Om een mooi decor te maken zijn we op zoek naar Franse LP-hoezen, dus heb je nog Franse LP's liggen waar niks meer mee gebeurt? Schenk deze dan aan de Alliance Française Roosendaal en geef ze een tweede leven als decorstuk via marno.musique@gmail.com.

Al in 1982 werd het Fête de la Musique voor het eerst in Frankrijk georganiseerd. Sinds die tijd is het muziekfeest uitgewaaierd over de hele wereld. In 2000 was de Alliance Française Roosendaal de eerste die in Nederland een Fête de la Musique organiseerde: een avond vol Franse muziek van alle tijden. In de afgelopen 20 jaar is dit jaarlijks terugkerend evenement uitgegroeid tot een groot succes, dus kom op 21 juni ook gratis meegenieten van dit midzomerfeest!

Meer berichten