Mariska Wagemakers

Nieuw seizoen Openluchttheater Nispen geopend

Aangezien de weersverwachtingen (te) wisselvallig waren; werd op zondag 19 mei in alle vroegte het volledige Openluchttheater in Nispen door vrijwilligers overkapt met een grote tent.

Met een kleine 100 enthousiaste bezoekers uit de gemeente Roosendaal en van ver daarbuiten is het 4e seizoen van Openluchttheater Nispen succesvol geopend met niemand minder dan multimuzikant/ tekst/verhalenschrijver Ad Grooten en theatermaakster, zangeres en poppenspeelster Ruth bakker.

De sprookjes waren plotseling verdwenen en tijdens de voorstelling kwamen er hier en daar, met de nodige hulp van de kinderen, toch bekende verhalen voorbij.
Wat was het spannend met de heks die op een gegeven moment wel heel dichtbij kwam om een toverdrankje te maken. Daarnaast was er een bluesy zingende kraanvogel die advies gaf, gebeurde er iets met dansende trollen in een bos en was er een angstaanjagende tornado. 

Gelukkig hebben de aanwezige bezoekers mee de toverspreuk gevonden; zodat uiteindelijk alle sprookjes in een prachtig boek terug gevonden werden. 
Het was achteraf geduld hebben om met de Sprookjeskoningin op de foto te mogen, want het animo hiervoor was hoog.

Meer informatie over het programma van Stichting Openluchttheater Nispen is terug te vinden op www.oltn.nl of volg het theater op facebook.

Meer berichten