Op YouTube bij dierenasiel Roosendaal, zijn leuke filmpjes van Cesur te zien. Interesse in Cesur? Bel Dierenopvang Arduin: 0167532627.
Op YouTube bij dierenasiel Roosendaal, zijn leuke filmpjes van Cesur te zien. Interesse in Cesur? Bel Dierenopvang Arduin: 0167532627. (Foto: )

Lieve Cesur zoekt baasje om mee te kroelen

Cesur is ontzettend lief, super aanhankelijk en heeft ook een beetje heimwee naar een huiselijke omgeving waar hij lekker veel aandacht kan krijgen en verwend kan worden. Daarom hoopt Dierenopvang Arduin dat er een baasje komt die Cesur met veel liefde wil adopteren.

Cesur is een kruising Anatolische herder (schofthoogte 85 centimeter), een ongecastreerde reu geboren op 5-5-2016

Cesur is een ontzettend lieve en vriendelijke hond, die erg aanhankelijk is en dan ook graag het gezelschap van mensen opzoekt. Hij vindt het heerlijk om mensen om zich heen te hebben. Het liefst zou hij op je op schoot zitten, maar daar is hij toch wel echt een beetje te groot voor. Al denkt Cesur daar heel anders over.

Met katten en andere reuen kan Cesur niet overweg, op teefjes reageert hij goed. Over het algemeen loopt hij mooi en rustig naast je, maar Cesur kan sterk zijn aan de riem. Zijn nieuwe baasje mag dus wel wat spierballen hebben. Ook omdat hij, ondanks dat hij graag meegaat in de auto, wel wat hulp wil bij het instappen.

De naam Cesur betekent moedig. Nou is hij redelijk waaks, wanneer hij geen dutje doet. Maar of hij ook moedig genoeg is om inbrekers weg te jagen? Deze grote allemansvriend wil het liefst met iedereen heel de dag door kroelen en spelen.

Meer berichten