Dubbelconcert door harmonie Oranje Wouw en St. Caecilia

Op zaterdagavond 18 mei presenteren harmonie Oranje uit Wouw en harmonie St. Caecilia uit Schipluiden een dubbelconcert in cultureel centrum de Geerhoek in Wouw. De aanvang van dit concert is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Harmonie St. Caecilia uit het Zuid-Hollandse Schipluiden is opgericht in 1925 en bestaat ui ruim 55 enthousiaste muzikanten die hun muzikale ambitie en gezelligheid op een leuke manier combineren. De vereniging beschikt over een harmonieorkest, jeugdorkest, slagwerkgroep, Drumpack en een boerenkapel, de Knotwilgen.

Harmonie Oranje is opgericht in 1874 en bestaat uit ruim 55 muzikanten. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Pieter Vandermeiren en zullen op deze avond een boeiend muziekprogramma presenteren. Zo zulllen de muzikanten uit Schipluiden onder meer vertolken het werk Songs of The Catskills en een selectie melodieen uit Porgy and Bess van George Gerschwin. Oranje heeft o.a. de werken Godspeed, The Story of Anne Franck en een medley van Charles Chaplin op het programma staan.

Meer berichten