Geen zin om te sporten? Pepp.fit heeft de oplossing!

Op een mooie locatie aan de Brugstraat 80 (t.o. het station) is een nieuw geopende ems-sportstudio genaamd: Pepp.fitPersonal trainer Nick van Nunen geeft hier trainingen van 20 minuten in Small Group verband. Deze effectieve fullbody work-out is niet alleen een uitkomst voor sportieve mensen die weinig tijd hebben, maar ook voor mensen met overgewicht, blessures en ouderen.

Zelfs als je wél in vorm wilt komen, maar geen zin hebt om te sporten zijn de trainingen van Pepp.fit een uitkomst.

Open dag op zaterdag 11 mei

Op zaterdag 11 mei organiseert Pepp.fit een open dag voor Roosendaal. Tijdens de open dag is iedereen tussen 9:00 en 17:00 welkom om een kijkje te nemen in de pas geopende studio. Op die dag worden gratis trainingen in groepen van maximaal 3 personen verzorgd. Belangstellenden kunnen op die manier een vrijblijvende ems-training ervaren. Let op: Wil je er zeker van zijn dat je een training kunt volgen, dan kun je je inschrijven via de site: www.pepp.fit.

Fitter, strakker en sterker in 20 minuten! Kan dat echt?

De klanten van Pepp.fit ondervinden aan den lijve dat dat inderdaad kan. Met een of twee keer 20 minuten per week wordt het gewenste resultaat behaald op het gebied van kracht, conditie en figuur. 

Pepp.fit geeft 6 dagen per week Small Group Trainingen (aan max. 3 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De training wordt afgesteld op het individuele vermogen. De doelgroep is breed: van fanatiek sporter tot langdurige zitters, waarbij iedereen traint op zijn eigen vermogen en binnen 5 trainingen al de progressie bemerkt.

Belangrijkste kenmerken EMS:

- Fit en In-Shape met 1 à 2 sessies per week
- Krachtige Full Body Workout in 20 minuten
- Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
- Toegankelijk voor iedereen boven de 18
- Gegarandeerd resultaat

Meer berichten