Ut Ellufde
Ut Ellufde (Foto: C.Willemse)

Zeulband ut Ellufde viert de lente in het Ligapark in Roosendaal

Zeulband ut Ellufde uit Roosendaal houdt op zondag 19 mei een lenteconcert in de tuin van het Liga complex aan de Laan van Europa in Roosendaal.

Er is dit jaar voor deze locatie gekozen omdat de band hier al eerder een optreden verzorgde en enkele van de bandleden ook woonachtig zijn in het Ligacomplex.

De unieke ligging, ambiance en rust midden in de stad waren redenen om de stichting Ligapark weer te vragen om hier een concert te mogen geven voor bewoners en overige belangstellenden uit Roosendaal en omgeving.

Ut Ellufde repeteert elke woensdagavond in buurthuis het Dijksteeke aan de Kortendijk in Roosendaal en is regelmatig te zien en te horen in de regio en soms ver daarbuiten. Dit jaar is men verder nog aanwezig bij het defilé van de avond 4 daagse, het kapellenfestival en de halve marathon van Roosendaal.

Het geheel staat onder leiding van dirigente van Ut Ellufde, Tanya Custers die ook dit jaar weer een klinkend programma in elkaar heeft weten te zetten met ongeveer 20 diverse Nederlands- en Engelstalige nummers en meezingers.

Het lenteconcert is op 19 mei van 13.00 tot 15.00u en de toegang is gratis.

Meer berichten