Met haar eerdere samenwerkingsfilm Party Girl uit 2014 won Burger de Camera dOr in Cannes, C'est ça l'amour maakte ze alleen.
Met haar eerdere samenwerkingsfilm Party Girl uit 2014 won Burger de Camera dOr in Cannes, C'est ça l'amour maakte ze alleen. (Foto: )

Film: C'est ça l'amour in filmtheater Fanfare

C'est ça l'amour, een ontwapenende film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken, draait donderdag 25 april om 20.15 uur in filmtheater Fanfare te Oudenbosch.

Als zijn vrouw Armelle hem en hun puberdochters na twintig jaar huwelijk verlaat, doet vader Mario er alles aan om het ernstig beschadigde gezin in stand te houden.

Zijn dochters maken het hem bepaald niet gemakkelijk omdat de oudste, Niki van 17, drugs uitprobeert en ook met jongens druk is en de jongste, Frida van 14, haar moeder erg mist en al even lastig is. Mario wordt lid van een toneelvereniging, waar zijn ex de lichttechniek verzorgt. Daardoor hoopt hij haar liefde terug te winnen.

Met haar eerdere samenwerkingsfilm Party Girl uit 2014 won Burger de Camera dOr in Cannes, C'est ça l'amour maakte ze alleen. Ook deze film speelt zich af in Forbach, de geboorteplaats van Burger aan de Frans-Duitse grens.

De film wordt zonder pauze vertoond. De toegang voor de film bedraagt 9 euro, of 7 euro met Fanfarepas of CJP. Vertoningsadres: Utopiazaal Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731 AA Oudenbosch.

Meer berichten