Foto: Speeltuin Kade

Grote Eierzoekwedstrijd in Speeltuin Kade

Op maandag 22 april opent speeltuin Kade de poorten weer voor een nieuw seizoen. De entree op deze eerste speeltuindag is gratis. Om het nieuwe speeltuinseizoen te openen is een eierzoekwedstrijd verzorgd.

Probeer een van de speciale prijs eieren als eerste te vinden en maak kans op een mooie prijs, waaronder een gratis seizoenkaart. De poorten openen om 10.30 uur. Ook is de Paashaas aanwezig!

De vrijwilligers van speeltuin Kade staan vanaf tweede paasdag klaar voor u en uw kinderen. Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunt u genieten van een kopje koffie of ijsje op een van de vele terrassen in de speeltuin. De entree bedraagt 0,80 euro en na schooltijd slechts 0,50 euro.

De openingstijden van de speeltuin zijn vanaf maandag Tweede Paasdag 22 april: maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd van 15.30 tot 17.30 uur; woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur; zon- en feestdagen en vakantiedagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Bezoek ook eens de website: www.speeltuinkade.nl. De speeltuin Kade is gevestigd aan de Engelselaan 95 in Roosendaal.

U kunt ook vrienden van de speeltuin worden. Vrienden van Speeltuin Kade, hoe wordt men dat? Dat is simpel. Door wat van uw vrije tijd te besteden in onze speeltuin. Zoals kleine werkzaamheden te verrichten. Bijvoorbeeld de losse houtsnippers bij elkaar harken, die tijdens het spelen ” eruit gelopen worden”. Of zand wat uit de zandbak gelopen wordt op te vegen.

Dit kan gedurende de openingstijd van de speeltuin gebeuren. Voelt u zich geroepen om als vrijwilliger hieraan mee te werken, dan kunt u dat via een e-mail aan ons kenbaar maken, Iedere vrijwilliger is welkom!

Meer berichten