Het nieuwe VGP Park biedt 50.000 vierkante meter aan A-klasse ruimte geschikt voor logistiek, productie en commerciële activiteiten.
Het nieuwe VGP Park biedt 50.000 vierkante meter aan A-klasse ruimte geschikt voor logistiek, productie en commerciële activiteiten. (Foto: VGP NV)

VGP kondigt de start aan van de bouw tweede ontwikkeling

VGP NV ('VGP' of 'de Groep'), een toonaangevende Europese aanbieder van hoogwaardig logistiek en semi-industrieel vastgoed, kondigt de succesvolle aankoop aan van 87.000 vierkante meter bouwgrond in Borchwerf (Roosendaal), Nederland. Het nieuwe VGP Park biedt 50.000 vierkante meter aan A-klasse ruimte geschikt voor logistiek, productie en commerciële activiteiten. De bouwactiviteiten zijn direct van start gegaan.

Roosendaal is gelegen in de West-Brabantse regio, strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. De locatie profiteert van de uitstekende verbindingen en het beschikbare netwerk van diepwaterhavens, binnenvaartterminals, Europese snelwegen, waterwegen en spoorwegen. Het park profiteert van een locatie direct nabij het centraal station van Roosendaal met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer in binnen- en buitenland. Bovendien grenst de Borchwerf aan afrit 20 van de A17 tussen Rotterdam en Antwerpen.

Na de eerste grondaankoop voor VGP Park Nijmegen op Park 15 in 2018 heeft VGP haar positie in Nederland verder versterkt. Op VGP Park Nijmegen biedt de Groep één van de weinige locaties in Centraal- en Oost-Nederland waar grootschalige logistieke en distributiecentra kunnen worden ontwikkeld. Potentiële huurders kunnen contact opnemen met Geerd Van Helden, Acquisition Manager Benelux via tel: +32486741304.

VGP is een toonaangevend pan-Europese ontwikkelaar, manager en eigenaar van kwalitatief, hoogstaand, logistiek en semi-industrieel vastgoed. VGP opereert met een volledig geïntegreerd businessmodelmet capabiliteit en uitgebreide ervaring langs de hele waardeketen. De Groep heeft een gevorderde grondbank van 5,6 miljoen vierkante meter en de strategische focus is op de ontwikkeling van logistieke en semi-industriële business parken. Opgericht in 1998 als een familiebedrijf in Tsjechië, heeft VGP nu circa 180 medewerkers en is actief in 12 Europese landen zowel voor eigen rekening alvoor rekening van VGP European.

Meer berichten