Foto:

Imagineer Iris de Jong start bedrijf om sociale innovatie te bevorderen

Een ieder is er zich van bewust: de wereld om ons heen is constant in beweging. Aan bedrijven de uitdaging om in te spelen op de trends en ontwikkelingen van nu. Maar hoe? Met haar kersverse onderneming 'I-OPENER Innovation & Design' helpt imagineer Iris de Jong bedrijven op de weg naar sociale innovatie.

STANDDAARBUITEN – Door zich te verdiepen in de bedrijfscultuur, betrokkenen in hun kracht te plaatsen en het organiseren van creatieve sessies en workshops gaat zij, samen met de organisaties, op zoek naar hun 'eye-opener'.

I-OPENER Innovation & Design is afgeleid van 'eye-opener', een ervaring die leidt tot vernieuwende inzichten en ideeën. De visie van De Jong is duidelijk: 'Iedere vorm van verandering is mogelijk, zolang je maar een doel voor ogen hebt.' Met haar onderneming, gevestigd in Standdaarbuiten, voegt zij de daad bij het woord. Ze organiseert sessies, creatieve workshops en biedt advies op maat door zelf te ervaren hoe het eraan toe gaat bij een bedrijf. Werken vanuit de menselijke kracht staat hierbij centraal: 'Door betrokkenen mee te nemen in het proces kom je als collectief sneller tot een duurzame innovatie; een vernieuwing, die door iedereen gedragen wordt.'

De onderneming is pas recentelijk gestart, maar is zowel in het veld als online al zeer actief. Op de website is meer informatie te vinden over haar visie, diensten en laatste ontwikkelingen.

Meer berichten