Kerstoptreden bij Eglantier door Tune Up.
Kerstoptreden bij Eglantier door Tune Up. (Foto: Carolien Bierkens)

Tune Up: het leukste tienerkoor van Roosendaal

Tune Up, een leuk en gezellig koor voor 10- tot 16-jarigen bestaat nu ruim één jaar. Enkele optredens verder merken we dat het niveau steeds beter wordt. Er worden vlotte nummers gezongen met af en toe ook een kippenvelnummer. En het belangrijkste: wat een plezier hebben de (tot nu toe alleen) meiden erin!

Dat we met z’n vieren zijn, houdt ons niet tegen om op te treden. Zo hebben we afgelopen kerst bij de Eglantier en GGZ Breburg gezongen en mochten we de bewoners een gezellig optreden geven. Er werd zichtbaar genoten en dit jaar hopen we dat we wederom welkom zijn.

In 2019 staan er ook weer optredens gepland. Te beginnen met de CuMa op 31 maart en een grote show in oktober exclusief voor onze vrienden. We hopen door onze optredens Tune Up meer op de kaart te zetten in Roosendaal en omgeving en dat er door een groeiende bekendheid meer enthousiaste jongens en meiden zich aansluiten bij Tune Up!

Benieuwd geworden naar Tune Up of ben/ken jij iemand die ook wel bij Tune Up wil? Kom dan eens luisteren naar Tune Up tijdens de CuMa of meld je aan via de website d.m.v. het inschrijfformulier (www.lokaal15.com) en doe een keer mee tijdens een repetitie! Ook kun je meer informatie inwinnen bij de kraam van lokaal15 tijdens de CuMa.

Indien je Tune Up een warm hart toedraagt, kun je sinds kort ‘vriend van’ worden voor 5,25 euro per jaar. Via de website kun je je aanmelden. Je wordt dan persoonlijk van alle nieuwtjes op de hoogte gebracht en natuurlijk ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor onze grote show in oktober.

Tune Up zal op zondag 31 maart in de kleine zaal van Schouwburg de Kring tijdens de CuMa om 12.25 tot 12.45 een aantal nummers ten gehore brengen.

Meer berichten