de jonge en fleurige uitstraling van het nieuwe vijftigersfeest
de jonge en fleurige uitstraling van het nieuwe vijftigersfeest (Foto: Hilde van Loenhout)

Vijftigersfeest in Wouw, de inschrijving is geopend!

Onder het motto “50 jaar jong” heeft de organisatie van het vijftigersfeest een vernieuwing doorgevoerd in de website en de uitstraling van het feest. Het feest is bedoeld voor iedereen die in 1969 is geboren en die zich nog van harte jong voelt.

“Het feest en de reden van het feest is op zich niet gewijzigd, maar wij vonden dat onze website meer recht moest doen aan het image van de huidige vijftigers, jong en fris.” aldus Johan van Loenhout, de nestor van de organisatie. “Zeker voor onze 20e editie willen we een feestelijke en fleurige website gebruiken met een handige mogelijkheid om je in te kunnen schrijven.”

De nieuwe website is afgelopen maandag 18 maart online gegaan en daarmee is de mogelijkheid om je in te schrijven voor dit jaar geopend. Ook dit jaar wordt de feestdag gehouden op de kermiszaterdag in Wouw, zaterdag 14 september 2019 bij Café- zalen Donkenhof in Wouw.

Ben jij geboren in 1969 en wil je deelnemen aan deze unieke feestdag waar je volledig in de watten wordt gelegd, meld je dan snel aan. Het feest is bedoeld voor vijftigers uit heel de regio West-Brabant.

Volgens Desiree Musters, een van de organisatoren ziet het programma er weer heel leuk uit. “Het wordt een ware feestdag met koffie/thee met gebak, een lunch, een excursie en wanneer de partners erbij komen nog een komische act en een uitgebreid buffet. Een leuke feestdag waar we de “jarigen” flink in de watten leggen. We kunnen merken dat het jaarlijkse vijftigersfeest heel populair is, zeker ook doordat klasgenootjes vanuit de lagere school elkaar opzoeken en gezamenlijk inschrijven. Het is gewoon een reünie met jongeren uit verschillende plaatsen uit onze regio.” aldus een enthousiaste Desiree.

Door de populariteit van deze feestdag is het gewenst dat je, jezelf snel aanmeldt, want bij 70 aanmeldingen is het echt vol en kom je op de wachtlijst. Inschrijven kan via de website. Ben je benieuwd wie zich al heeft aangemeld, dan kun je ook zien op onze website. Mis je iemand die je eigenlijk wel verwacht, wijs hem of haar dan even op jullie feestje.

De vijftigersdag wordt traditioneel afgesloten met een openbare feestavond, voor de vijftigers samen met andere bezoekers. De invulling van deze avond is nog een verassing en wordt later bekend gemaakt via de website en de Facebookpagina van het vijftigersfeestWouw.

Dus, ben je geboren in 1969 en heb je zin in een origineel vijftigers feest, meld je dan snel aan.

Sinds enige jaren heeft het vijftigersfeest een eigen Facebookpagina: hier kun je actuele informatie vinden, maar kun je ook informatie over jouw vijftigersfeest delen met ons.

Meer berichten