DELTA start verkoop abonnementen op glasvezelnetwerk Oudenbosch

Telecomprovider DELTA is vandaag gestart met de verkoop van glasvezelabonnementen voor adressen die al zijn aangesloten op het bestaande glasvezelnetwerk in Oudenbosch. Het van origine Zeeuwse bedrijf start daarom met een grootschalige campagne in de kern van Oudenbosch. Ook hier werkt DELTA met een nieuw flexibel abonnement, waarbij klanten internet, tv en bellen afzonderlijk maandelijks kunnen aanpassen. Later dit jaar volgen campagnes in andere gebieden.

Vorig jaar sloot DELTA zich al aan bij de campagnes van Glasvezel buitenaf, dat zich richt op aansluiten van adressen in het buitengebied. In het Utrechtse Langbroek werd in december het eerste adres aangesloten. Met de verkoop van abonnementen op het bestaande glasvezelnetwerk in Oudenbosch wordt een volgende stap gezet om nog meer huishoudens en bedrijven in Nederland toegang te bieden tot de diensten van DELTA.

Kracht van glasvezel is onontdekte geheim van Oudenbosch

In Oudenbosch ligt onder de grond het snelste internet van de regio. Voor veel inwoners nog een onontdekt geheim, terwijl veel huishoudens en bedrijven staan te springen om een snelle down- én uploadsnelheid. Met DELTA starten we een grootschalige campagne en gaan we alle inwoners en bedrijven persoonlijk informeren, aldus Ludolf Rasterhoff, directeur van DELTA.

IJzersterke reputatie van DELTA in Zeeland

DELTA is al jarenlang de nummer één telecomprovider in Zeeland. Een van de redenen is de keuzevrijheid die het bedrijf biedt aan klanten. Rasterhoff: In de telecommarkt worden diensten veelal gebundeld aangeboden in alles-in-één pakketten. Bij DELTA kies je zelf wat je aan of uit zet. Iedere maand weer. Je betaalt dus alleen voor wat je kiest.

Voor bewoners in Oudenbosch geldt een actieaanbod. Een internetabonnement kost tijdelijk 25 euro voor 3 maanden, waarbij de installatiekosten worden vergoed. Daarnaast krijgen zij een upgrade van het abonnement, waarbij de internetsnelheid tijdelijk wordt verhoogd naar 750 Mbps up and down. Voor het tv-pakket van 10 euro per maand krijgen klanten de eerste 3 maanden in plaats van 50 zenders meer dan 120 tv-zenders.

Meer berichten