Foto:

Dit jaar nog meer beleving op Das Apres Ski Fest

Voor het zesde jaar op rij komt het leukste foute vriendenfeest op zaterdag 30 maart naar evenementenhal De Stok. Dit jaar wil Focus Events, de organisatie van Das Apres Ski Fest, iets extra doen voor het publiek. Ze pakken groots uit met het decor, een mooie line-up en nog meer interactie met de feestgangers.

"Wij zetten bewust in op decoratie en het gezellige plaatje om het publiek de totale beleving te geven. Dit jaar met een groter podium", zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Kleurrijk thema

Das Apres Ski Fest is de afsluiter van het winterseizoen en dat doe je natuurlijk met niets minder dan een hoop foute hits, een biertje in je hand en een goede outfit. "Veel mensen komen verkleed in hun carnavalsoutfit of foute pak. Dat mag, maar is zeker niet verplicht." Dus ook in je normale outfit ben je meer dan welkom. De organisatie zorgt ook voor aankleding.

René: "Dit jaar is het thema geïnspireerd op 'Let the duck out' van Flügel en de kleurrijke koekoeksklok." Wat je daarvan kunt verwachten? "Veel felle kleuren, danseressen op het podium en met een berg opblaasartikelen gaan we de interactie met het publiek aan."

Rapper Sjors

Dit jaar is er wederom een mooie line-up met artiesten als Paul Elstak, Het Feestteam, Lawineboys en Django Wanger. René: "Natuurlijk kijken we ook naar andere foute feesten en als we de trends mogen geloven mag Rapper Sjors op zo'n feest niet ontbreken." Verder verzorgt Q-music het foute uur met Menno Barreveld en draait DJ Galaga hits uit de 90's.

Das Apres Ski Fest is op zaterdag 30 maart van 20.00 tot 02.00 uur. Er zijn nog losse tickets verkrijgbaar via deze website. Voor groepstickets vanaf tien personen mail je naar info@focus-events.nl.

Meer berichten