Foto: danny van den aarsen

Bekende Nederlanders bij Veerkampjes Glamourbingo

In de omgeving zijn de spraakmakende Veerkampjes alom bekend. De tv-personalities toeren al jaren door het land met aan hun zijde een Brabantse werkgroep. De Amsterdammers komen graag naar Roosendaal en omgeving om een geweldige feestavond te geven met hun skills als bingomasters.

De bingoballen vliegen werkelijk in het rond op zon avond en er zijn geweldige prijzen te winnen. Een jaar lang gratis pizza, een minuut gratis winkelen bij JUMBO, sieraden, tassen en er is altijd een optreden van een live artiest. Op maandag 25 maart wordt er weer een nieuwe Veerkampjes Glamourbingo georganiseerd. De Commerce is al bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Enkel online zijn ze te koop via deze website.

Wees er snel bij, want het is bijna uitverkocht. Het concept werkt en raakt nooit uitgemolken. Het is immers één van de oudste Hollandse spelletjes: bingo! "Mensen komen met een warm gevoel binnen door een aangeboden welkomstdrankje en ze gaan met een goodiebag weer naar huis", aldus initiatiefnemer en presentator Bagiyo van der Leemputte. De avond start om 19.30 uur en zal om 24.00 uur afgelopen zijn.

Meer berichten