Vocal Group Nouveau
Vocal Group Nouveau (Foto: Rick Heinen)

30-jarige Vocal Group Nouveau houdt reünie

Vocal Group Nouveau is een begrip in Roosendaal en omgeving. Al 30 jaar timmert deze groep nu al aan de weg, tot voor kort onder de bezielende leiding van muzikaal talent en duizendpoot Jan Roovers.

Het is allemaal begonnen met een zanggroep - bestaande uit een groep enthousiaste meiden - van het St. Gertrudis College onder leiding van Piet Keijsers. Jan Roovers nam rond 1987 de muzikale leiding over en in 1989 heeft deze zanggroep de officiële naam Vocal Group Nouveau gekregen en werd het een vereniging. Vanaf dat jaar kwamen er ook heren de zang versterken.

Er werd er op verschillende locaties in Roosendaal met veel plezier en de nodige gezelligheid gerepeteerd. Al vanaf de prille start lukt het Vocal Group Nouveau elk jaar weer, om mooie optredens te verzorgen. Samen met de vaste muzikanten van de bigband, die zorgden voor een swingend en groovy geluid, maakte Vocal Group Nouveau er elke keer weer een feestje van.

Vanwege het vertrek van de muzikaal leider én het jubileum van 30 jaar organiseert Vocal Group Nouveau een reünie op 6 april om 14.00 uur in Poolcafé Calypso in Roosendaal. Een reünie die bedoeld is voor alle oud-leden en muzikanten. Samen herinneringen ophalen, zingen en een geweldig tijdperk met Jan afsluiten is de grote wens van Vocal Group Nouveau. Voor meer info en inschrijven: stuur een mail naar Moniquevankrieken@kpnmail.nl.

Meer berichten