Foto:

Lenteconcert in De Kring

Na het succesvolle Lenteconcert van vorig jaar geeft het Roosendaals Gemengd Koor ook dit jaar weer een Lenteconcert. Dit concert vindt plaats op 7 april 2019 in De Kring, Kerkstraat 1, Roosendaal.

Onder leiding van hun nieuwe dirigent Michaël Mannes brengt het koor tijdens dit concert een licht programma met hoogtepunten uit o.a. operettes van Oscar Strauss, Carl Michael Ziehrer, Paul Abraham, Carl Zeller en Robert Stolz, Love changes everything uit de musical Aspects of Love Van Andrew Lloyd Webber en het bekende Music van John Miles. Dit is slechts een kleine greep uit ons optreden en zeker de moeite waard. Nadia Rutkovska zal het koor op de piano muzikaal begeleiden.

Daarnaast zullen Michaël Mannes en Nadia Rutkovska ons ook trakteren op een grandioos samenspel in Danse Macabre van Camille Sait-Saëns en Scaramouche van Darius Milhaud.

Als soliste heeft het koor de jonge, talentvolle Roosendaalse zangeres Julia Schutten weten te strikken voor een optreden met twee eigen nummers en twee nummers met het koor. Zij zal worden begeleid door haar vaste toetsenist Bob Varekamp.

Na het concert is er een gezellig samenzijn in het theatercafé met muziek van de Big Band No Guts No Glory.

Het Lenteconcert begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro (incl. garderobe en consumptie) en zijn verkrijgbaar via het Roosendaals Gemengd Koor, telefoon 06-51281065 of via De Kring, telefoon 0165-555555.

Meer berichten