Sweet Candy Party bij de Kids Disco in Willebrord

Vrijdag 15 maart is het weer zover: de Kids Disco Party! Speciaal omdat we net carnaval gehad hebben, hebben we deze editie van de Kids Disco Party in het teken gezet van Sweet Candy!

Dat betekent dat de organisatie voor het snoep zorgt, en jij vboor de gezelligheid! Dat moet toch lukken met het gezelschap van al je vriendjes en vriendinnetjes. En zoals altijd: "HET DAK MAG ERAF! dus leg je dansschoenen en vette outfit maar vast klaar!

Verantwoord uitgaan

De Kids Disco Party (voorheen Youngbeatz for kids) is een concept van SKW Sint Willebrord wat nu al enkele jaren met veel succes loopt. Alles is gericht op verantwoord uitgaan. Ons beleid is daarom ook dat de kids binnen worden gehouden (het binnen is binnen beleid) zodat vooral de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Ook wordt er geen alcohol geschonken aan kinderen of volwassenen.

Be there...

Youngbeatz for kids zal plaatsvinden op Vrijdag 15 maart a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18:30 tot 20:00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20:15 tot 22:00 uur. Entree bedraagt 1 euro. Meer informatie kun je vinden via de website.

Meer berichten