Stiknieuwsgierig naar de nieuwe Revue

Het is weer bijna zover. Revuegroep Stampersgat stoomt zich klaar voor de nieuwe uitvoering. Op vrijdagavond 22, zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 maart staan ze weer op de planken. Stiknieuwsgierig is de toepasselijke titel voor hun gloednieuwe show.

Vanaf eind september zijn de leden aan het repeteren. Aan het roer staat wederom Denise Akkermans, bijgestaan door Jac Laros. De 11 toneelspelers brengen weer diverse stukken. Er zal dit keer, letterlijk, een rode draad door de hele show lopen. U kunt gaan genieten van onder andere een muzikaal verhaal, een bijzonder verrassingsfeestje, een ode aan de Action, een grappige act en een strenge dans. Bent u ook al een beetje stiknieuwsgierig? 

Met de generale nog in zicht, bereiden de leden zich voor om de puntjes op de i te zetten. Kaartjes voor de show kunt u kopen bij Bakkerij Beerendonk te Stampersgat of reserveren via 0165-513235 of reserveringen@revuegroep.nl. Mocht u intussen al stiknieuwsgierig zijn en een kijkje willen nemen achter de schermen, dan kunt u de vereniging volgen via de Facebookpagina

Meer berichten