Boerkes van Plezier. Foto: Frank Stroop. Roosendaalse artiesten van weleer, zoals Jack Jersey en Andre Mos, zullen in De Kring klinken.
Boerkes van Plezier. Foto: Frank Stroop. Roosendaalse artiesten van weleer, zoals Jack Jersey en Andre Mos, zullen in De Kring klinken. (Foto: Frank Stroop)

Neutbonnen opmaken met de Valley Sound Big Band

Na het succes van vorig jaar organiseert de Valley Sound Big Band op zondag 17 maart voor de tweede keer een Halfvastenconcert. Nog een keer kan er genoten worden van heel veel Tullepetaonse liedjes, maar dan toch net weer even iets anders.

Verschillende regionale arrangeurs hebben deze carnavalskrakers namelijk in een ander jasje gestoken, waardoor ze soms herkenbaar zijn en meegezongen kunnen worden en soms een aandachtig luisterend oor verdienen. Het concert wordt gehouden in de kleine zaal van schouwburg De Kring. Het begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

Deze Roosendaalse bigbandformatie heeft haar oorsprong liggen in de vermaarde carnavalsband De Boerkes van Plezier, en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze muzikanten met dit Halfvastenconcert een bijdrage willen leveren aan het Tullepetaonse leutfeest. Een mooie bijkomstigheid is, dat op deze zondag de Neutbonnen voor de laatste dag geldig zijn.

Naast bekende Tullepetaonse carnavalsnummers brengt de big band deze middag ook andere herkenbare en meezingachtige nummers ten gehore. Roosendaalse artiesten van weleer, zoals Jack Jersey en Andre Mos, zullen in theater De Kring klinken. Het belooft dus weer een mooi evenement te worden waar je echt bij moet zijn geweest.

En de Valley Sound Big Band doet en kan dit natuurlijk niet alleen. Zoals ook bij andere door deze vereniging georganiseerde evenementen heeft zij verschillende Roosendaalse zangers en zangeressen uitgenodigd, waardoor de middag zeer afwisselend gaat worden. Daarnaast zijn er nog enkele carnavalsacts te zien en in de afterparty speelt een band om je vingers bij af te likken. Carnavalsvierders uit Tullepetaonestad kunnen zichzelf deze middag ook nog voorbij zien komen, want op een groot scherm worden de carnavalskiekjes van de fotografen Leo de Jaeger en Hans van Damme vertoond.

Kom dus op zondagmiddagmiddag 17 maart naar theater De Kring om onder het genot van een drankje en een goed stukske muziek na te praten over de carnaval van 2019 en gezamenlijk het glas te heffen op het mooiste leutfeest van het jaar.

Meer berichten