Foto: Theo Matthijssen

100 jaar toneelvereniging Onderling Kunstgenot Nispen

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Nispen is jarig en dat moet gevierd worden! Ze pakken dan ook flink uit met onze jubileumproductie, geregisseerd door Gijs de Rooij. Tot op heden heeft de groep nog niets prijsgegeven over de voorstelling.

Wel kunnen zij u verklappen dat het een eigentijds sprookje voor volwassenen is, waarbij een lach en een traan niet weg te denken is, waarbij je moet oppassen met wat je wenst en waarbij je je kunt afvragen wie de grootste bedreiging is voor je geluk. Genoeg ingrediënten dus voor een voorstelling die u niet mag missen.

Speciaal aan deze productie is dat er gespeeld word op een "geheime"locatie in Nispen. Zodra het publiek, vanuit cafe De Gouden Leeuw, word mee genomen naar de speellocatie zal het "sprookje" beginnen. Ook uniek is dat alle leden meespelen en dat er zelfs extra spelers zijn toegevoegd zodat er totaal 22 theatermensen op de Nispense toneelplanken zullen staan, Ook de decor en techniekgroep heeft extra mensen benaderd om alles tot een mooie "sprookjesachtig" theatervoorstelling te laten samensmelten.

Speeldata Jubileumproductie: 12 en 13 april om 19.30 uur; 14 april om 13.30 uur. Verzamelen: Café De Gouden Leeuw, Kerkplein 3 Nispen. Reserveren: info@onderlingkunstgenot.nl of 0165-365451.

Meer berichten