Vrijwilligers planten een boom. Steek ook je handen uit de mouwen voor de natuur in Rucphen!
Vrijwilligers planten een boom. Steek ook je handen uit de mouwen voor de natuur in Rucphen! (Foto: natuurwerkgroep)

Aanpakken met NatuurWerkgroep Rucphen

Wil jij de NatuurWerkgroep helpen bij een van de volgende natuurontwikkelingsprojecten? Trek dan je werkschoenen aan en kom in beweging met een leuke groep mensen in een groene omgeving. Goed voor jezelf, goed voor de natuur.

Op 15 en 22 februari worden van 9.00 tot 12.00 uur bijna 3.000 boompjes geplant in de nieuwe EVZ. Verzamelen op de hoek van de Gebrande Hoefstraat en de Keijtenburgstraat, Rucphen.Neem eventueel een spade mee.

Op 2 en 10 maart, beiden van 10.00 tot 16.00 uur, worden honderden boompjes in de grond gezet. Ook wordt er wat onderhoud gepleegd, zoals bramen steken en dunnen in de bosranden. Neem zo mogelijk een spade mee. Op 2 maart is er aansluitend een toast/borrel op het succes van het project. Je aanwezigheid graag bevestigen per e-mail i.v.m. de inkopen: bastiaan.rooduijn@gmail.com. Locatie: Naast Kerkstraat 38,4715RN Rucphen.

Op 15 maart wordt van 9.00 tot 12.00 uur het ommetje de Achterhoek opgeknapt. Locatie: hoek Gastelseweg – Gastelsebaan, Rucphen.A.u.b. aanmelden via NLDoet: www.nldoet.nl/klus/onderhoud-ommetje-de-achterhoek#block-projectsubscribe.

Op 16 maart wordt van 9.00 tot 12.00 uur het natuurbeleving pad bij camping de Posthoorn opgeknapt. Locatie: Pierestraat 16, Rucphen. A.u.b. aanmelden via NLDoet: www.nldoet.nl/klus/opknappen-natuurbeleving-pad-de-posthoorn.

Meer berichten