Back to the Country met 7 topartiesten

Zeven Nederlandse topartiesten komen vrijdag 1 februari naar Roosendaal voor de uitvoering van hun succesvolle theatershow 'Back To The Country'. Eén van de trekpleisters van de show is Savannah uit Tilburg, de meest populaire countryband van de Benelux.

Het concert in Theater De Kring begint om 20.00 uur. Naast Savannah wordt "Back To The Country" gedragen door de solisten Dick van Altena en Cor Sanne. Laatstgenoemde praat en zingt de avond op speelse wijze aan elkaar. De zeven artiesten nemen u mee terug naar de jaren '50, '60 en '70, toen de hitparades nog werden gedomineerd door Country en Rock & Roll.

U ziet ze uitblinken op vocaal en instrumentaal gebied, waarbij spetterende solo´s worden afgewisseld met mooie intieme liedjes. "Back To The Country" is een nostalgische mix van tientallen klassiekers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Na afloop is er een gezellige Afterparty, waarbij sing-alongs worden afgewisseld met verzoeknummers.

Iedereen is uitgenodigd op 1 februari in Theater De Kring, Kerkstraat 1 in Roosendaal. Entree 23 euro. De kaartverkoop is al begonnen. Bestellen kan via 0165-555555 of de website.

Meer berichten