Altijd al een keer mee willen rijden of lopen tijdens de optocht van Puitelaand (Heerle)? Nu is je kans: schrijf je in voor de optocht van 2019! Foto: Stichting KinderCarnaval Heerle.
Altijd al een keer mee willen rijden of lopen tijdens de optocht van Puitelaand (Heerle)? Nu is je kans: schrijf je in voor de optocht van 2019! Foto: Stichting KinderCarnaval Heerle. (Foto: Stichting KinderCarnaval Heerle)

Geef je op voor optocht Puitelaand op 4 maart

Altijd al een keer mee willen rijden of lopen tijdens de optocht van Puitelaand (Heerle) op maandag 4 maart 2019? Een optocht welke ieder jaar langer, groter en mooier wordt!

Opgeven is vanaf nu weer mogelijk via de website. Via deze site kunt u ook de optocht van vorige jaren bekijken en de foto's die tijdens deze optocht gemaakt zijn. Let op! Uiterste inschrijfdatum is vrijdag 1 maart 2019 om 18.00 uur.

Ook is het mogelijk om mee te rijden met de reclamestoet. Opgeven hiervoor is niet nodig. U kunt zich voor de optocht melden bij de optocht en dan een bijdrage betalen van 11,11 euro.

Voor verdere vragen kunt u altijd een bericht sturen via de site.

Wij hopen u allemaal te zien op maandag 4 maart 2019! Is het niet als bouwclub dan als toeschouwer want wij kunnen het als Stichting KinderCarnaval Heerle niet alleen!

Meer berichten