Relight My Fire met Trijntje Oosterhuis

Op 13 april wordt voor het eerst het muzikale evenement Relight My Fire in Grandcafé Chagall te Roosendaal gehouden. Met niet de minste gasten: zelfs de gerenommeerde artieste Trijntje Oosterhuis komt optreden.

Door Michel Musters

Op Relight My Fire worden de grootste hits uit de jaren 70 en 80 gespeeld. Heerlijke disco, funk en soul dus voor iedereen die graag losgaat op de dansvloer. Op het evenement staan daarnaast ook optredens gepland van onder andere Trijntje Oosterhuis en Big, Black and Beautiful.

Relight My Fire wordt georganiseerd door evenementenbureau Eventiz van Dennis van Velthoven, samen met Bagiyo 'de juiste presentator' van der Leemputte. De twee mannen zijn van plan het publiek mee terug in de tijd van de afrokapsels, plateauzolen en disco night fever te nemen.

"We zijn natuurlijk heel trots dat we Trijntje Oosterhuis hebben kunnen strikken", vertelt Van Velthoven. "Een paar weken ervoor staat ze in een overvolle Ziggo Dome, en vervolgens op Relight My Fire in een 'gewoon' café in Roosendaal. Dat is uniek en de kaartverkoop gaat dan ook als een trein."

Kaarten voor het evenement op 13 april zijn voor 22,50 euro per stuk (exclusief servicekosten) te koop via de website.

Meer berichten